Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Braincamp i samarbejde med Hjerneskadeforeningen


-For unge med erhvervet hjerneskade

Kom og vær med, når Hjerneskadeforeningen og Vejlefjord Rehabilitering inviterer unge med erhvervet hjerneskade til et par sjove og aktive temadage, hvor både fysiske muskler, hjernemuskler og lattermuskler bliver rørt. Blandt andet skal vi sammen tænke store tanker om, hvilke aktiviteter som skal laves for unge i løbet af året, herunder dyrkes ideer til organisering, temaer og pitstop-møder landet rundt, så det bliver nemmere, sjovere og mest givende at mødes med ligesindede.

Du kan komme med på campen, hvis du er mellem 15 og 25 år og har en erhvervet hjerneskade. Aktiviteterne er tilrettelagt, så alle kan være med, og vi overnatter i enkeltværelser på Hotel Vejlefjord.

Dato: Fra lørdag den 22. september til søndag den 23. september

Tidspunkt: Vi starter kl.11 om lørdagen og er færdige kl.16 søndag

Sted: Hotel Vejlefjord,

Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Pris: 500 kr. pr. person inkl. forplejning og overnatning på Hotel Vejlefjord

Tilmeldingsfrist: Fredag den 31. august

Formål: At skabe et forum hvor vi sammen kan udvikle ideer og komme med initiativer til aktiviteter for unge med hjerneskade

Deltagere: Unge mellem 15 og 25 år der har en hjerneskade

 

Program

Lørdag den 22. september:

11. 00 -12.00: Ankomst og velkomst på Hotel Vejlefjord.
Der er mulighed for at blive hentet i minibusser ved Hovedbanegaarden i Vejle, oplyses i tilmeldingen.

12.00-13.00: Frokost.

13.30-15.00: Forskellige aktiviteter ved Parasport Danmark.
Parasport Danmark, er et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF). Parasport Danmark har ca. 400 medlemsklubber med tilsammen ca. 13.200 medlemmer, og deres klubber tilbyder aktiviteter inden for 33 idrætsgrene. De har udvalgt 3 disipliner der skal dystes i, hvor alle kan være med.

16.30-18.00: Hjernetræthed og energiforvaltning v/ neuropsykolog Astrid Helene Riber og ergoterapeut Marianne Christiansen.
En hyppig og usynlig følge efter en hjerneskade er hurtig udtrætning –  også kaldet hjerneskadetræthed. Det kan ramme unge som ældre i varierende grad og kan give flere forskellige forståelige og uforståelige følger – både for den ramte og for omgivelserne. Oplægget vil derfor være en indføring i denne vanskeligheds former og reaktioner og der vil blive lagt op til fælles drøftelser i forhold til konkrete eksempler. Vi lover det ikke bliver for trættende 🙂

18.00: Grill og hygge ved shelteret

Overnatning i enkeltværelser på Hotel Vejlefjord

Søndag den 23. september:

10.00-12.00: Workshop omkring foreningen, hvordan starter vi det nye op/sikrere at det bliver en aktiv del af Hjerneskadeforeningen drevet af unge.
Workshop med Hjerneskadeforeningen. Hvilke netværkstilbud til unge savner I? Hvordan har I lyst til at være sammen med ligesindede? Hvordan kan foreningen spille en rolle? Hvordan kan vi lave attraktive tilbud, som både er for unge og drevet af unge? Hvad skal der til for at I har lyst til at deltage og engagere jer? Hvad vil være en hindring for at I deltager? Alle ideer og tanker er velkomne i workshoppen, hvor du kan være med til at forme tilbud til dig selv og andre unge.

12.30-13.30: Frokost.

14.00-16.00: Klatring i de store træer på Vejlefjord.

16.00: Afslutning på campen

Det er første gang, at Hjerneskadeforeningen og Vejlefjord Rehabilitering sammen holder denne ungecamp, og vi håber, du vil være med til at gøre det til en god tradition, som vi kan holde hvert år fremover.

 

Download invitation