Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Erfaren audiologopæd søges til Vejlefjord


Brænder du for rehabilitering? Har du fokus på faglighedens betydning for udviklingen af den tværfaglige indsats i samarbejdet omkring rehabiliteringsforløb? Befinder du dig godt med at gå foran, arbejde selvstændigt, undervise samt være rollemodel og sparringspartner for andre?

Vejlefjord Rehabilitering og Ny Fjordbo er i en rivende udvikling og søger en erfaren audiologopæd med stor professionalisme og et personligt drive til at gøre en forskel.

Stillingen er på 37 timer/uge.

Om os

Vejlefjord Rehabilitering er et højt specialiseret rehabiliteringstilbud til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade, operation eller langtidssygdom ønsker en målrettet træning i optimale og trygge rammer.

Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt inden for både neurorehabilitering og den brede almene rehabilitering.

Vi hjælper med at skabe de bedste muligheder for, at mennesker, der har oplevet funktionsnedsættelse af fysisk, emotionel, kognitiv eller social art, kan blive selvhjulpne, uafhængige og opnå deres maksimale trivsel og rehabiliteringspotentiale.

I det daglige lægger vi vægt på en individuelt tilrettelagt rehabilitering på højt fagligt niveau samt tryghed, omsorg og pleje.

Ny Fjordbo er et døgnrehabiliteringstilbud for hjerneskadet unge/unge voksne i alderen ca. 15-40 år. Vi tilbyder en højt specialiseret, tværfaglig, og helhedsorienteret indsats til vores beboere, som bor hos os på kortere eller længere ophold (typisk fra 12 uger til 2-2,5 år). I det daglige arbejde lægger vi vægt på såvel en individuelt tilrettelagt genoptræning og rehabilitering på højt fagligt niveau samt identitetsudvikling, socialt samvær, rummelighed og plads til at finde sin plads og sit bidrag til samfundet.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor fagligheden og patienten/beboeren naturligvis er i højsædet og hver enkelt medarbejder bidrager til at styrke den faglige udvikling gennem refleksion over egen praksis. 

Hvem er vi?

På Vejlefjord Rehabilitering er vi en blandet gruppe af sygeplejersker, SSH, serviceassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter og neuropsykologer samt en logopæd foruden dig.

Ny Fjordbo er en blandet gruppe bestående af (neuro)pædagoger, pæd. assistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, lærere, neuropsykologer og sygeplejersker.

Begge afdelinger har en gruppe af egne vikarer og samarbejder fast med læge/neurolog, diætist og ad hoc med andre fagfolk. Vi har et godt og tæt samarbejde med høj faglighed og en god og humoristisk omgangstone. 

Om dig

 • Du er uddannet audiologopæd med klinisk erfaring.
 • Du kan varetage udredning og undervisning af tale/sprogvanskeligheder hos personer med hjerneskade.
 • Du kan varetage udredning og undervisning af kognitive kommunikationsvanskeligheder.
 • Du kan udarbejde skriftlige målsætninger og evalueringer til behandlingsplaner.
 • Du er fortrolig med samtalestøtte til mennesker med afasi herunder SCA metoden.
 • Du har kendskab til diverse alternative kommunikationshjælpemidler.
 • Du har lyst til at tage del i en travl, varierende og levende hverdag.
 • Du har fokus på at deltage aktivt i en tværfaglig indsats for at udvikle de bedste rehabiliteringsforløb, herunder deltagelse i tværfaglige møder samt evt. undervisning og rådgivning af personale og pårørende

Vi kan tilbyde

 • En arbejdsplads hvor du er med til at præge nutiden og fremtiden.
 • Et varieret og på den gode måde udfordrende job i et dynamisk miljø med stor gensidig respekt, tillid og fleksibilitet
 • Mulighed for kontinuerlig faglig og personlig udvikling
 • En engageret kollegagruppe med faglige ambitioner og visioner indenfor rehabilitering
 • Stor indflydelse på planlægning af eget arbejde

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1/3 2018, eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Mere information

Om stillingen kan fås hos ledende neuropsykolog Iris Dam på tlf. 2213 5967. Du kan også læse mere om os på www.vejlefjord.dk

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til hr@vejlefjord.dk snarest muligt. Der vil løbende blive afholdt samtaler.