Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Ernæringsassistentelev med passion for de bedste råvarer, service og smagsoplevelser søges til Vejlefjord Rehabilitering


Brænder du for at lave god mad, og har du interesse for gode råvarer og ernæring? Vi har rammerne til, at du kan få en fantastisk uddannelse med masser af udfordringer både gastronomisk og personligt. Du skal blot komme med dine drømme, dit gå-på-mod samt lysten, viljen og evnen til at lære noget. Så kan vi tilbyde dig Danmarks måske bedste læreplads.

Vi tilbereder mad til 40-50 patienter hver dag og frokost til 65 medarbejdere. Vi har åbent døgnet rundt hele året, hvorfor arbejdstiden er fordelt på hverdage og weekender og helligdage. Dog kun dagvagter. Du bliver en del af et team, der sætte pris på at arbejde med friske råvarer og mad lavet fra bunden. Du kommer til at lære alle arbejdsopgaver i køkkenet godt støttet af dine kollegaer og den elevansvarlige.

Om os
Vejlefjord Rehabilitering er et højt specialiseret rehabiliteringstilbud til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade, operation eller langtidssygdom ønsker en målrettet træning i optimale og trygge rammer. Kosten er en væsentlig faktor og skal understøtte patienternes træning på Vejlefjord.
Vi lægger vægt på, at patienternes mad er økologisk, sund, velsmagende og indbydende med årstidsbestemte råvarer. For at kunne leve om til vores målsætninger om høj kvalitet er samarbejde med alle faggrupper et nøgleord, når de daglige opgaver og udfordringer skal løses. Vi sætter service i højsædet, og derfor er et smil på læben og venlig imødekommenhed et absolut ”must”. Til gengæld lover vi en elevplads i et energisk, smukt og hyggeligt miljø.

Om dig
• Du har masser af gå-på-mod og et godt humør
• Du kan lide at lave mad og er parat til at lære alt fra bunden
• Du er mødestabil, moden og ansvarsbevidst og stolt over dit fag
• Du kan arbejde selvstændigt og samtidigt have fokus på samarbejde
• Du har lyst til at tage del i en travl, varierende og levende hverdag
Vi kan tilbyde
• En arbejdsplads hvor du er med til at præge nutiden og fremtiden.
• Et varieret og på den gode måde udfordrende elevplads i et dynamisk miljø med stor gensidig respekt og tillid
• Mulighed for kontinuerlig faglig og personlig udvikling
• En engageret kollegagruppe med faglige ambitioner og visioner
• Stor indflydelse på planlægning af eget arbejde

Mere information
Løn- og ansættelsesvilkår sker i overensstemmelse med gældende overenskomst.
Skolestart grundforløb: august 2018. Praktikstart: januar 2019.
Ved behov for yderligere information kan elevansvarlige Birgit Jensen kontaktes på tlf. 25 73 37 38. Du kan også læse mere om os på www.vejlefjord.dk

Ansøgning
Sendes til hr@vejlefjord.dk. Ansøgningsfrist den 1. august 2018. Der indkaldes løbende til samtaler.