Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Fagligt stærke sygeplejersker som brænder for neurorehabilitering


Vejlefjord Rehabilitering søger sygeplejersker til faste stillinger på 30-37 timer ugentligt.

Som sygeplejerske på Vejlefjord Rehabilitering får du mulighed for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi med respekt for hinandens monofaglige ståsted arbejder tæt og tværfagligt sammen i teams. Som sygeplejerske her får du således mulighed for at være med til at præge og skabe gode patientforløb med afsæt i det enkelte menneskes liv. Du bliver del af et fagligt og uformelt miljø, får en ledelse der ser og inddrager dig, og du vil få indflydelse på hverdagen og udviklingstiltag.

Om os:

Vejlefjord Rehabilitering er et privathospital med 120 medarbejdere, der arbejder med specialiseret rehabilitering til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade, operation eller langtidssygdom ønsker en målrettet træning i optimale og trygge rammer.

Vejlefjord Rehabiliterings Sengeafsnit har plads til 38 patienter. Vores primære målgrupper er patienter, der har en erhvervet hjerneskade. Vi modtager patienter fra hele landet. Patienterne kommer ofte direkte fra højt specialiserede sygehuse og er udskrevet med en genoptræningsplan til specialiseret rehabilitering. Nogle af patienterne har således oplevet en skade for nylig, og andre kommer hjemme fra og nogle år efter skaden er sket. Patienterne bor i velindrettede enestuer. Vi har fantastiske træningsfaciliteter såvel i træningslokaler som i den smukke natur omkring Vejlefjord Rehabilitering.

Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt inden for især neurorehabilitering, men også inden for den brede almene rehabilitering. Vores tværfaglige teams består af sygeplejersker, SSA, SSH, læge, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætist, neurooptometrist, logopæder og neuropsykologer, som sammen er med til at skabe de bedst mulige rammer for rehabiliteringen for den enkelte patient.

Vejlefjord Rehabilitering har desuden et ambulatorium for voksne, et børneneurocenter, en enhed for forskning, effektdokumentation og udvikling (EFEU) samt et søstertilbud, Ny Fjordbo, for unge hjerneskadede. Vejlefjord Rehabilitering er leverandør til VISO og er også i egenskab heraf med til at løfte nogle af landets mest spændende og komplicerede sager.

Vi har netop ansat en kvalitetskonsulent, som vil være med til at sætte fokus på kvalitet, hygiejne og patientsikkerhed i organisationen.

Vi søger sygeplejersker:

 • Der har patienten i centrum og arbejder målrettet med det, der er vigtigt for patienten.
 • Der har faglige ambitioner og interesse i forhold til den neurorehabiliterende sygepleje, således gerne med kompetencer og erfaring inden for specialet.
 • Der har respekt for andres faglighed, lyst til tværfagligt samarbejde og med monofagligt fokus på varetagelse af patientens sygeplejemæssige behov, herunder både grundlæggende sygepleje og varetagelse af komplekse sygeplejefaglige problemstillinger.
 • Der bidrager til et godt arbejdsmiljø ved at lytte, dele viden, give og modtage feedback og har fokus på, at vi ”spiller hinanden gode”.
 • Der arbejder helhedsorienteret, er tålmodige og har øje for både små og store fremskridt.
 • Der kan strukturere arbejdsopgaver, danne overblik, er initiativrige og kan træffe beslutninger og/ eller lægge op til faglige vurderinger i samarbejde med kolleger.
 • Tilgår samarbejde åbent og fleksibelt.
 • Flair for skriftlig dokumentation og IT er en fordel.

Vi kan tilbyde dig:

 • En dejlig arbejdsplads, hvor du kan være med til at præge udviklingen.
 • En arbejdsplads, hvor der er fokus på kontinuerlig forbedring af patientforløb og samtidig fokus på smidige og hensigtsmæssige arbejdsgange for personalet.
 • En arbejdsplads, hvor der er fokus på kompetenceudvikling, faglig og personlig udvikling.
 • En arbejdsplads, hvor der er fokus på trivsel og hvor alle bidrager til at sikre et godt arbejdsmiljø.
 • En ansættelse i det private erhvervsliv med en flad struktur i organisation og kort afstand fra tanke til handling.

Vi tilbyder desuden:

 • Introprogram til alle nyansatte.
 • En sundhedsordning.
 • En kantineordning.
 • En velfungerende personaleforening.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingerne er på 30-37 timer pr. uge eller andet efter eget ønske.

Der arbejdes dag- og aftenvagt eller dag- og nattevagt. Du skal påregne at arbejde hver 3. weekend. Der vil være 5-7 vagter over 4 uger.

Tiltrædelse 01.06.21 og gerne før.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem Dansk Erhverv og Dansk sygeplejeråd.

Mere information om stillingerne kan fås hos afdelingssygeplejerske, Trine Ringmann, på tlf. 51344486. Du er meget velkommen til at ringe for at lave en aftale om at komme forbi og se stedet, inden du søger.

Du kan også læse mere om os på www.vejlefjord.dk

Ansøgning

Send din ansøgning og cv til hr@vejlefjord.dk

Ansøgningsfrist 27.04.21 – ansættelsessamtaler vil foregå løbende.