Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

HR-konsulent til en af Danmarks smukkest beliggende arbejdspladser


Er du en faglig stærk HR-konsulent der gerne vil arbejde i en selvstændig HR-funktion med en alsidig og varierende arbejdsdag på en af Danmarks smukkest beliggende arbejdspladser? Så er denne stilling lige dig.

ECIT søger på vegne af Vejlefjord Rehabilitering A/S en erfaren driftsorienteret HR-konsulent med solid erfaring indenfor ansættelser, kontraktudarbejdelse, overenskomster, personalejura og ledelsesmæssig understøttelse indenfor HR relaterede områder.

Vejlefjord Rehabilitering A/S er et privat specialiseret reha­biliteringstilbud for børn, unge og voksne. Der arbejdes helhedsorienteret og tværfagligt indenfor især neuro-rehabilitering. Det er en virksomhed med solid økonomisk vækst, hvor der er et uformelt arbejdsklima med dygtige og engagerede kolleger.

Der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor fagligheden er i højsædet, patienten og samarbejdspartnere er i centrum, og hver enkelt medarbejder bidrager til at styrke den faglige udvikling gennem refleksion over egen praksis. Det er en multifaglig organisation med både funktionærer og timelønnede samt medarbejdere på overenskomst. Der er et godt og tæt samarbejde med høj faglighed og en god og humoristisk omgangstone.

Vejlefjord Rehabilitering A/S har hovedkontor i de smukkeste omgivelser med udsigt udover Vejle Fjord.

Bliv en del af et velfungerende team

Med reference til driftschefen og i tæt samarbejde med kolleger i andre afdelinger, herunder økonomi- og lønafdelingen, har HR-konsulenten en nøglefunktion i at supportere på Vejlefjord med personalejuridisk rådgivning og håndtere de administrative HR-processer i forbindelse med medarbejderes ansættelsesforløb. HR-konsulenten har samtidigt til opgave i samarbejde med ledelsen at medvirke til at sikre høj trivsel blandt alle medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af følgende:

 • Udfærdigelse af ansættelseskontrakter, tillæg til kontrakter og opsigelser
 • Håndtering af henvendelser fra ledere og medarbejdere i løn- og personalerelaterede spørgsmål.
 • Rådgivning og tolkning af overenskomst- og lovgivningsmæssige spørgsmål (ferie, fravær, orlov mv)
 • Konceptualisering og videreudvikling af rekrutteringsprocessen fra A-Z, herunder opbygge et struktureret on-boarding forløb
 • Igangsætter og afslutter på HR projekter til belysning (f.eks. trivsel, sygefravær og lignende)
 • Implementering og drift af løbende medarbejdertilfredshedsmålinger
 • Deltage som en del af AM-organisationen, herunder være ansvarlig for gennemførsel af APV i samarbejde med ledelsen
 • Afsøgning og implementering af forbedret HR-system og udarbejde interne forretningsgange i relation til HR-området (procesoptimering)
 • Ansvarlig for udarbejdelse af personalepolitikker og retningslinjer (personalehåndbog)
 • Ansvarlig for opdatering af MUS/LUS processer
 • Diverse ad hoc-opgaver (eksempelvis personalerelaterede opgaver og arrangementer)

Kompetenceprofil

Blandt dine faglige kvalifikationer lægger vi vægt på:

 • Du har dokumenteret erfaring med HR-processer og er vant til at rådgive ledere og medarbejdere omkring ansættelsesforhold, kontrakter mv.
 • Du trives med at arbejde selvstændigt og tager ansvar for virksomhedens overordnede HR.
 • Du skal kunne se dig selv i et dynamisk og uformelt miljø, hvor du arbejder struktureret og præcist med opgaverne med stor detaljefokus.
 • Du har erfaring med tæt og konstruktivt samarbejde med lønbogholder

 Blandt dine personlige kvalifikationer lægger vi vægt på:

 • At du er struktureret og engageret og ser positivt på tingene.
 • At du er positiv i forhold til forandringer og ser muligheder i stedet for begrænsninger.
 • At du er en holdspiller med godt humør.
 • Du har forståelse for, at der periodevis er travlhed og kan planlægge og prioritere din tid i forhold til dette og du sætter en ære i at levere høj kvalitet.
 • Mødestabilitet og høj ansvarsfølelse i forhold til at opgaverne løses med den rette kvalitet til tiden.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider og gode muligheder for at tilrettelægge din arbejdstid, løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, feriefridage, rabatordninger og kantineordning. Herudover vil du med dine varierede og udfordrende arbejdsopgaver være med til at præge nutiden og fremtiden i et dynamisk miljø med stor gensidig tillid og fleksibilitet.

Ansøgning og kontakt

ECIT Services (som er en del ECIT-koncernen med mere end 2100 medarbejdere i 9 lande) varetager rekrutteringsprocessen, så send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket, da vi løbende indkalder til samtaler. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun hos ECIT på mobil 92 44 50 54 eller mail: hbr@ecitservices.dk. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.