Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

HR-konsulent til Vejlefjord Rehabilitering


Vi søger en fagligt stærk HR-konsulent med solid erfaring indenfor ansættelseskontrakter, overenskomster, personalejura og lønbehandling.

Med reference til driftschefen og i tæt samarbejde med kolleger i økonomiafdelingen har HR-konsulenten til opgave at sikre korrekt lønkørsel for ca. 150 medarbejdere fordelt på forskellige lønmodtagergrupper. Derudover har HR-konsulenten en nøglefunktion i at supportere forretningen med personalejuridisk rådgivning, levere statistikker og rapporter fra vores systemer og håndtere de administrative HR-processer i forbindelse med en medarbejders ansættelsesforløb.
HR-konsulenten vil ydermere få en rolle i forbindelse med vores igangværende implementering af intranet

Arbejdsopgaver:

 • Håndtering af henvendelser fra ledere og medarbejdere i løn- og personalerelaterede spørgsmål.
 • Rådgivning i forhold til overenskomster, ferie, fravær, orlov, m.v.
 • Input, kvalitetstjek og afstemning af løndata samt generel opfølgning efter lønkørsel.
 • Udarbejdelse af HR-nøgletal, statistikker og rapporter fra vores IT systemer Lessor Workforce og Lessor PM.
 • Administrere sundheds- og pensionsordninger
 • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata på samtlige medarbejdere.
 • Refusionssøgning i forbindelse med sygdom, barsel, kurser, løntilskud m.v.
 • Udfærdigelse af ansættelseskontrakter, tillæg til kontrakter, opsigelser m.v.
 • Tolkning af overenskomst- og lovgivningsmæssige spørgsmål.
 • Konceptualisere og videreudvikle rekrutteringsprocessen fra A-Z
 • Opbygge et struktureret on-boarding forløb

Om dig:

Du har et godt kendskab til HR jura og er vant til at arbejde med flere forskellige overenskomster og lokale aftaler – gerne fra sundhedsbranchen. Du trives med, at arbejde selvstændigt og tager overordnet ansvar for virksomhedens HR.

Du skal kunne se dig selv i et dynamisk og uformelt miljø, hvor du arbejder struktureret og præcist med opgaverne med stort detaljefokus. Det er vigtigt, at du er i stand til at prioritere og planlægge dit arbejde, og derudover sætter en ære i at levere høj kvalitet. For at få succes i stillingen skal du være proaktiv, serviceminded og imødekommende, have en god organisations- og forretningsforståelse og kunne kommunikere med og bygge relationer til kolleger på tværs af organisationen og på alle niveauer.

Om os:

Vejlefjord Rehabilitering er et privat, specialiseret rehabiliteringstilbud for børn, unge og voksne. Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt indenfor især neurorehabilitering, kræft-, og hjerterehabilitering.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor fagligheden er i højsædet, patienten og samarbejdspartnere er i centrum, og hver enkelt medarbejder bidrager til at styrke den faglige udvikling gennem refleksion over egen praksis.

Vi er en multifaglig organisation med både funktionærer og timelønnede samt medarbejdere på overenskomst. Vi har et godt og tæt samarbejde med høj faglighed og en god og humoristisk omgangstone.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads:

Med varierede og udfordrende opgaver er du med til at præge nutiden og fremtiden i et dynamisk miljø med stor gensidig tillid og fleksibilitet. Vi tilbyder en 37 timers stilling, løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, feriefridage, rabatordninger og kantineordning.

Mere information:

Vil du vide mere om stillingen eller Vejlefjord Rehabilitering, er du velkommen til at kontakte driftschef Pernille Bundgaard på tlf. 4088 0486. Du er også velkommen til at besøge os på Facebook og Instagram eller på vores hjemmeside www.vejlefjord.dk, hvor du kan få mere viden om en spændende virksomhed i udvikling.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til pebu@vejlefjord.dk. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV.

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale.

Tiltrædelse ønskes snarest og senest den 1. april 2019.