Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Jeg fik min motivation og kampgejst tilbage på Vejlefjord Rehabilitering


Jeg er en 56 årig erhvervsaktiv kvinde.

4 måneder efter min blodprop i hjernen, som havde gjort mig halvsidig lammet, indlogerede jeg mig 3 uger på Vejlefjord Rehabilitering.

Jeg havde mistet min motivation og kampgejst, og havde svært ved at tro på, at det ville blive godt igen.

Mine mål for opholdet var

  1. forbedre min gang
  2. blive mine skuldersmerter kvit, således at genoptræningen af min venstre arm blev muligt

Opholdet har virkeligt været al træning, afsavnet af familien og ikke mindst pengene værd.

Under genoptræningsopholdet blev der arbejdet på flere planer og med mange forskellige metoder. Alle terapeuterne kom med inputs og de var gode til at bruge hinandens ressourcer.

Det var også under opholdet, at der endeligt, efter 3,5 måned, blev taget hånd om mine smerter i venstre skulder. Mulligan konceptet blev afprøvet og mine smerter forsvandt næsten og søvnen forbedret. Nu kan jeg begynde at genoptræne min arm. Jeg er yderst taknemmelig.

Alt personale i hele huset, fra køkken til plejen samt alle ergo- og fysioterapeuter har været meget venlige, altid smilende og hjælpsomme.

Kosten på Vejlefjord Rehabilitering har været fantastisk og altid flot anrettet, så også øjnene blev mætte.

Jeg har virkelig fået motivationen og kampgejsten tilbage og kan nu se, at jeg kan komme langt med den rigtige træning.

Mit ophold her på Vejlefjord Rehabilitering skal helt klart følges op af endnu et ophold. Om det bliver et betalt ophold  eller for egne midler, må tiden vise.

Jeanett
Patient på Vejlefjord Rehabilitering september 2020