Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

NMES


Avanceret kursus

Kurset er målrettet terapeuter, som arbejder med neurologiske patienter. Der bliver gået i dybden med fysiologi, indstillingsparametre, programvalg og træningsmetoder. Fokus vil ligge på behandling af underekstremiteten og de typiske problemstillinger her. Der vil blive gennemgået relevant litteratur på området.

Det forudsættes, at man har deltaget i Basiskurset eller har erfaring med brug af Compex inkl. elektrodeplaceringer på UE.

Undervisning:

Efter kurset vil deltagerne være i stand til at vælge det optimale program til den pågældende patient, dosere træningen hensigtsmæssigt og lave effektive øvelser, der kan give et hurtigt løft i funktionsniveauet. Medbring korte bukser og undgå creme

Praktisk Information:

Medbring korte bukser og ærmeløs trøje og undgå creme. Medbring gerne eget apparat.

Varighed: 6 timer

Dato: Torsdag den 23. januar kl.09.00-15.00

Pris: 1.500,- inkl. forplejning

Underviser: Fysioterapeut, Marie Bing

Tilmeld avanceret NMES kursus her

NMES avanceret

 

Basiskursus

Kurset er rettet mod fag-personer, som har lyst til at stifte bekendtskab med denne behandlingsform. Efter det meget praktiske kursus vil deltagerne kunne anvende NMES (neuromuskulær elektrisk stimulering) på et basalt niveau.

Undervisning:

Der undervises i Compex apparater, og deltagerne vil lære indstilling af apparatet og placering af elektroder. Der vil være introduktion til smerte- og restitutionsprogrammer, programmer til at øge blodcirkulationen, og der vil blive undervist i en effektiv behandlingstilgang ved inaktivitetsatrofi.

Praktisk Information:

Medbring korte bukser og ærmeløs trøje og undgå creme. Medbring gerne eget apparat.

Varighed: 6,5 timer

Tidspunkt: 17. marts og 28. september 2020 kl.09.00-15.30

Pris: 1.200,- inkl. forplejning

Underviser: Fysioterapeut, Marie Bing

Tilmelding: tilmelding er bindende

NMES Basiskursus marts 2020

Tilmelding d. 17. marts Tilmeldingsfrist 6. marts

Tilmelding d. 28. september Tilmeldingsfrist 18. september