Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

NMES Basiskursus


BasiskursusKurset er rettet mod fag-personer, som har lyst til at stifte bekendtskab med denne behandlingsform. Efter det meget praktiske kursus vil deltagerne kunne anvende NMES (neuromuskulær elektrisk stimulering) på et basalt niveau.

Undervisning:

Der undervises i Compex apparater, og deltagerne vil lære indstilling af apparatet og placering af elektroder. Der vil være introduktion til smerte- og restitutionsprogrammer, programmer til at øge blodcirkulationen, og der vil blive undervist i en effektiv behandlingstilgang ved inaktivitetsatrofi.

Praktisk Information: Medbring korte bukser og ærmeløs trøje og undgå creme. Medbring gerne eget apparat.

Varighed: 6,5 timer

Tidspunkt: 13. september 2021 kl.09.00-15.30

Pris: 1.250,- inkl. forplejning

Underviser: Fysioterapeut, Marie Bing

Tilmelding: Inden  3. september, tilmelding er bindende

Tilmeld dig her

Vejlefjord Rehabilitering følger de til enhver tid gældende retningslinjer vedr. Covid-19, og har taget de nødvendige forbehold i forhold til antal deltagere, pladsforhold, hygiejne og forplejning.