Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Neuropædagogisk konsulent søges til Børneneurocentret ved Vejlefjord Rehabilitering


Børneneurocentret søger en neuropædagogisk konsulent til et velfungerende tværfagligt team, der arbejder med børn og unge med hjerneskader eller udviklingsforstyrrelser.

Vejlefjord Rehabilitering består af et Voksenambulatorium og et Børneneurocenter, et Almen rehabiliteringsafsnit og et Neuro-rehabiliteringsafsnit, samt søstertilbuddet, Ny Fjordbo, som er et bosted, der tilbyder rehabilitering til unge i alderen ca. 15-40 år. Derudover er der en Enhed for Forskning, Effektdokumentation og udvikling (EFEU).

Vores medarbejdersammensætning på Vejlefjord Rehabilitering er tværfaglig, bestående af læger/neurologer, neuropsykologer, neuropædagoger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætist, speciallærere, logopæder, social- og sundhedshjælpere, sundhedsfaglige patientkoordinatorer samt administrativt personale.

Vores Børneneurocenter søger en neuropædagogisk konsulent til fast stilling på 37 timer pr. uge fra 1. december 2020 eller snarest derefter.

Opgaverne på Børneneurocentret består blandt andet af neuropædagogisk udredning/observation og rådgivning, herunder opgaver for den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation (VISO), som Vejlefjord Rehabilitering er leverandør til.

Da en del af vores opgaver foregår på institutioner og skoler samt i private hjem, er egen bil og flair for at gebærde sig som specialistkonsulent i andre organisationer en nødvendighed.

Vi søger en kollega som:

 • Har lærer- eller pædagoguddannelse, gerne med efteruddannelse indenfor specialområdet.
 • Har viden og erfaring indenfor den neuropædagogiske tilgang ift. børn og unge, samt lyst til at videreudvikle og videreuddanne sig på disse områder
 • Kan arbejde selvstændigt, fleksibelt og samvittighedsfuldt med vægt på ordentlighed, høj faglighed og effektivitet
 • Kan bidrage fagligt og personligt til et godt og udviklende klima for vores børn og unge, deres familier og netværk, og for kollegaer og samarbejdspartnere
 • Kan indgå i et tæt koordinerende samarbejde med andre faggrupper.
 • Kan formidle klart, tydeligt og respektfuldt i såvel tale som skriftligt.
 • Kan rådgive forældre og fagfolk omkring de udfordringer, som barnet/den unge måtte have. Du vil skulle kunne arbejde selvstændigt og hvile i dig selv, da du ofte rådgiver alene.

Vi tilbyder

 • Et varieret og på den gode måde udfordrende arbejde i et dynamisk, tværfagligt miljø med høj faglighed, stor gensidig respekt og fleksibilitet.
 • Spændende arbejdsopgaver inden for hjerneskade og udviklingsforstyrrelser.
 • Supervision og gode muligheder for faglig udvikling samt mono- og tværfaglig sparring med højt kvalificerede kollegaer.
 • Engagerede kollegaer (børne- og voksenneuropsykologer, speciallærer, neuropædagoger m.fl.).
 • Efter aftale gode muligheder for at arbejde hjemmefra og stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstiden.
 • Sundhedsordning og kantineordning.

Mere information

Kan fås hos afdelingschef, Lísa Björk Reynisdóttir, på tlf. 22167605. Du kan læse mere om os på www.vejlefjord.dk

Ansøgning

Ansøgning sendes HR afdelingen på hr@vejlefjord.dk senest den 19.11.20.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.