Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Neuropsykolog/autoriseret psykolog på vej mod specialist, søges til Voksenambulatoriet


Vejlefjord Rehabilitering er et specialiseret rehabiliteringscenter for børn, unge og voksne med hjerneskade eller neurologisk sygdom.

Vejlefjord Rehabilitering består af et Voksenambulatorium og et Børneneurocenter, et Almen rehabiliteringsafsnit og et Neuro-rehabiliteringsafsnit, samt søstertilbuddet, Ny Fjordbo, som er et bosted, der tilbyder rehabilitering til unge i alderen ca. 15-40 år. Derudover er der en Enhed for Forskning, Effektdokumentation og udvikling (EFEU).

Vores medarbejdersammensætning er tværfaglig, bestående af læger/neurologer, neuropsykologer, neuropædagoger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætist, speciallærere, logopæder, social- og sundhedshjælpere, sundhedsfaglige patientkoordinatorer samt administrativt personale.

I Ambulatoriet bor flere medarbejdere et pænt stykke vej fra vores fysiske adresse. Det fungerer fint bl.a. fordi medarbejderen efter aftale har gode muligheder for hjemmearbejde og stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstiden, ligesom kørsel ifm. eksterne opgaver er inkluderet i arbejdstiden.

Vores Voksenambulatorium søger en neuropsykolog til fast stilling per 1. maj 2018 eller snarest derefter.

Ambulatoriet tilbyder udredning, rådgivning og behandling til personer, hvor der er kendte eller mistænkte neuropsykologiske problemer. Dette kan være i tilfælde af eksempelvis medfødt eller erhvervet hjerneskade eller ved senfølger efter et sygdomsforløb.

Stillingen indebærer:

 • At du foretager neuropsykologiske undersøgelser inkl. undersøgelser af det generelle kognitive niveau samt specifikke neuropsykologiske funktioner
 • Undersøgelse/udredning af relevante neuropsykiatriske problemstillinger
 • At du udarbejder funktionsbeskrivelser og rapporter med udgangspunkt i testresultater, symptombillede, samtale mv.
 • At du vurderer prognose og mulighed for videre udvikling, samt giver konkrete anbefalinger som kan danne udgangspunkt for handleplan
 • At du får mulighed for at yde supervision af fagfolk, yde rådgivning til private og fagpersoner, samt have samtaleforløb, undervisningsforløb m.m.
 • I stillingen vil du løse opgaver for regioner, kommuner og den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation (VISO), som Vejlefjord Rehabilitering er leverandør til.
 • Da en del af vores opgaver foregår i borgerens eget miljø er egen bil og flair for at gebærde sig som specialistkonsulent i andre organisationer en nødvendighed.

Vi ønsker en kollega der

 • Har specialistuddannelse i klinisk neuropsykologi eller autorisation og interesse for neuropsykologi/er på vej mod specialistuddannelse
 • Har viden og erfaring indenfor undersøgelse og neurorehabilitering af voksne og også gerne unge, samt lyst til at videreudvikle og videreuddanne sig på disse områder
 • Kan arbejde selvstændigt, fleksibelt og samvittighedsfuldt med vægt på ordentlighed, høj faglighed og effektivitet
 • Kan bidrage fagligt og personligt til et godt og udviklende arbejdsklima

Vi tilbyder

Et varieret og på den gode måde udfordrende arbejde i et dynamisk, tværfagligt miljø med høj faglighed, og stor gensidig tillid og fleksibilitet

Mange spændende opgaver indenfor feltet

Supervision, mono- og tværfaglig sparring, samt kontinuerlig faglig udvikling/efteruddannelse

Engagerede kollegaer og en velfungerende personaleforening

Efter aftale gode muligheder for at arbejde hjemmefra og stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstiden.

Tiltrædelse 1. maj 2018 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst (region).

Mere information

Kan fås hos afdelingschef Lísa Björk Reynisdóttir, på tlf. 22167605.  Du kan læse mere om os på www.vejlefjord.dk

Ansøgning

Ansøgning sendes til lire@vejlefjord.dk. Ansøgningsfristen er den 16. april 2018. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 16.