Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Oplevelsen af at blive set som et helt menneske – Dét har vi oplevet på Vejlefjord Rehabilitering


Udtalelse fra patienter

Som patient og pårørende i forbindelse med apopleksi har vi for første gang i 15 måneder oplevet at blive betragtet som de hele mennesker, som vi selv synes, at vi er. 

Vi havde næsten glemt denne fornemmelse.

Vi har haft den oplevelse at blive set, hørt og behandlet på en kompetent måde af det tværfaglige rehabiliteringsteam på Vejlefjord Rehabilitering, og har fået modet og håbet tilbage.

På Vejlefjord har vi døgnet rundt kun mødt engagerede mennesker, som til stadighed taler sammen og arbejder sammen med patienten og om patienten. Ligegyldig hvilken faggruppe det drejer sig. 

Vi så taknemmelige for at have mødt personalet og den holdning til det enkelte menneske, som de møder os med, når de er på arbejde på Vejlefjord. 

På 2 ½ uge har alle faggrupper i det tværfaglige rehabiliteringsteam gjort mere end det, vi har opnået i et nu 15 måneder langt forløb i det offentlige system. Og med værdighed og livskvalitet til følge.

Vi kæmper nu videre, indtil vi forhåbentlig igen kan komme tilbage til Vejlefjord Rehabilitering – fordi vi har fået troen på, at der er håb om forbedring.

Udtalelse fra ægtepar der var indlagt sammen på Vejlefjord i 2021.