Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Skal Vejlefjord Rehabilitering være din nye arbejdsplads?


Åbent Hus Tirsdag 6. marts 2018 fra kl.15-18

Kunne du tænke dig at blive en del af et tværfaglig team der har det sjovt og som udfordrer hinanden dagligt?

På Vejlefjord Rehabilitering arbejder vi i teambaserede, tværfaglige, helhedsorienterede forløb, hvor timing og faglig koordinering af den samlede specialiserede indsats er afgørende. Det tværfaglige team fastlægger den enkelte patients rehabiliteringsforløb, som altid tager udgangspunkt i patientens individuelle behov. Fagpersoner omfatter; læger, neuropsykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, SSH, neuropædagoger, logopæder, neurooptometrist og diætist. Der er andre faggrupper tilknyttet, alt efter aktuelt behov.

Kunne du tænke dig at arbejde i en mindre privat virksomhed?

Vejlefjord Rehabilitering er ejet af Vejlefjord Fonden, som også ejer Vejlefjord Hotel. Hos os er der kort vej til ledelsen og der er aldrig langt fra ord til handling. Vi arbejder på Danmarks smukkeste arbejdsplads, vi har en rigtig god kantineordning hvor vi hver dag får økologisk og sund kost. Der er træningsfaciliteter, ryghold om fredagen, løbeklubber og meget mere. Vi holder sommer- og julefest, løber DHL stafet sammen og har andre sjove arrangementer.

Kunne du tænke dig at være en del at et top motiveret og specialiseret team?

På Vejlefjord er vi alle fagnørder, vi dyrker vores fag og går meget op i den sidste nye viden, det nyeste udstyr og efteruddanner os løbende. Vi har et testbatteri vi anvender til at måle fremskridt hos vore patienter.

Kom til Åbent Hus og se om Vejlefjord Rehabilitering kan være et sted for dig. Der vil være løbende rundvisninger og repræsentanter for alle faggrupper, så du kan få en fornemmelse for stedet. Der bliver serveret snacks og man får en goodiebag med hjem.

Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads, der altid er i forandring. Skal du være vores nye kollega?

Vejlefjord Rehabilitering er et privathospital med over 100 års erfaring indenfor rehabilitering. Vi har siden 1985 fungeret som specialiseret rehabiliteringscenter for patienter med hjerneskade.

Vejlefjord Rehabilitering består af en sengeafdeling, hvor der primært er patienter indlagt med en specialiseret genoptræningsplan, efter apopleksi, trauma eller operation. Der er desuden et Voksen ambulatorium og et Børneneurocenter der løser ambulante opgaver for bl.a. regioner, kommuner og VISO. Yderligere består Vejlefjord Rehabilitering af Ny Fjordbo, som er et midlertidigt botilbud til unge med medfødt eller erhvervet hjerneskade. I alt råder Vejlefjord Rehabilitering over 56 sengepladser.Der er også etableret en Enhed for Forskning, Effektdokumentation og udvikling (EFEU).

Tilmelding til bivi@vejlefjord.dk

Med venlig hilsen

Driftschef Pernille Bundgaard
Afdelingssygeplejerske Hanne Bundgaard
Markedschef Birgitte Vikne