To fantastiske ophold på Vejlefjord Rehabilitering har ændret vores hverdag helt enormt. Jeg har fået evner tilbage, som vi troede var væk for altid. Da jeg første gang kom på Vejlefjord Rehabilitering tilbage i januar 2015, var jeg stort set lænket til min kørestol, og jeg skulle have hjælp til de mest basale ting i hverdagen.

Under opholdene har jeg modtaget professionel behandling fra ergoterapeuter, fysioterapeuter og talepædagoger. Alle faggrupper har været både empatiske og meget professionelle. Både Jann-Ole og jeg er overvældet af den varme, vi er blevet behandlet med på Vejlefjord Rehabilitering lige fra personalet i køkkenet til behandlerne.

Nu, hvor vi har afsluttet vores ophold, er det en gave at komme hjem og se, hvilke fremskridt jeg har gjort og fortsat gør i vores hverdag. Jeg har lettere ved at komme rundt i vores hjem og op og ned ad trapper. Jeg er ikke særlig afhængig af min kørestol, og jeg kan deltage i husholdningen, klare toiletbesøg og bade uden hjælp. Ting vi før har taget for givet føles nu som en kæmpe gave. Vi jubler over hvert fremskridt – også de helt små.

Den allerstørste gave for mig er, at jeg igen kan deltage aktivt i mine børn og børnebørns liv. Det var et stort nederlag, at jeg pludselig ikke kunne passe mine børnebørn, som altid har været en stor del af mit og Jann-Oles liv.

Min fremgang fortsætter hver eneste dag, for Vejlefjord Rehabilitering har sammensat et effektivt træningsprogram med øvelser, jeg kan lave hjemme. Jeg er så småt startet op i vores familievirksomhed, hvor jeg igen kan bidrage og føle, at jeg gør en forskel. Vejlefjord Rehabilitering har gjort en stor forskel i vores liv.”

Patientfortælling fortalt af Else og hendes ægtefælle Jann-Ole