Fra begyndelsen af opholdet fik jeg smertelindrende behandling i form af akupunktur og strømbehandling. Behandlingen fjernede ikke smerterne men lindrede. Træning i varmtvandsbassinet var fantastisk. På grund af vandets egenskaber kunne jeg pludselig gå uden brug af hjælpemidler – hvilken glæde det var!

De ansatte på Vejlefjord Rehabilitering er fagligt velfunderede, engagerede og humoristiske. Det giver en rigtig god stemning på stedet og en gejst der smitter af, fx når der er holdtræning. Humoren og den gode stemning er også stærkt medvirkende til, at motivationen holder under et langt rehabiliteringsophold.

I forbindelse med, at der opstod komplikationer med mit hoftebrud, blev jeg mødt med stor forståelse,  hjælpsomhed og fleksibilitet ud over det sædvanelige.

Vejlefjord er et fantastisk sted at “komme til hægterne”, når man er blevet ramt af ulykke eller sygdom. De daglige måltider med sund og god mad, giver energi og overskud til at have fokus på genoptræningen.

Den skønne natur omkring stedet bruges aktivt til træning. Her kan man nyde fuglesang, ugleskrig, gå en tur eller sidde på en bænk og “falde i staver”.

Her er der tid og rum til tanker og refleksion i smukke omgivelser.

Arbejdsmiljøkonsulent, Lone Højgaard Borg