Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Timelønnede vikarer til køkken og service på sengeafdelingen


Vejlefjord Rehabilitering søger timelønnede vikarer til køkken og til service på sengeafdelingen. 

Vejlefjord Rehabilitering har brug for ekstra ressourcer til køkken og på sengeafdelingen, der kan hjælpe vores faste personale med at lave mad, dække bord, anretning/servering, afrydning og opvask.

Om os

Vejlefjord Rehabilitering er et specialiseret rehabiliteringscenter for voksne, unge og børn der oplever funktionsnedsættelse i forbindelse med hjerneskade, langtidssygdom eller operation. 

Madprofil:

  • det økologiske og det grønne
  • det gode fedt
  • ugentlig fiskedag
  • reducere indtag af sukker
  • friske og gode råvarer og mad lavet fra bunden
  • at mindske madspild

Maden laves med hjertet af vores kokke, og al mad tilberedes fra bunden, og der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet. Vi har Det økologiske spisemærke i sølv, som betyder, at maden, der serveres for patienterne, er lavet af 60-90% økologiske varer.

For at gøre rehabiliteringsforløbet så udbyttegivende som muligt for vores patienter, er det vigtigt at sætte fokus på maden som fundamental byggesten. Samtidig er det vigtigt, at det sker i en hyggelig atmosfære, hvor det gode humør kommer til udtryk gennem nydelse og fornyet livsglæde. 

Vi har derfor brug for timelønnede vikarer til at hjælpe med at lave mad, dække bord til vores patienter, anrette/servere maden, rydde af og vaske op. 

Om dig:

Du er en person, der er meget serviceminded, ansvarsbevidst, imødekomme og glad for patientkontakt og kan bevare overblikket i en travl hverdag

  • Du er fleksibel og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø 
  • Du skal kunne arbejde hurtigt og grundigt

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads:

  • Hvor medarbejderne altid er opmærksomme på at gøre deres bedste.
  • Hvor målrettede, positive og fagligt kompetente kollegaer arbejder som et fælles team, om at servere hjernerigtig kost og skabe en hyggelig atmosfære og et højt serviceniveau overfor vores patienter. 

Ansøgning og ansættelsesvilkår: 

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler. Ansøgning sendes til 

hr@vejlefjord.dk. Du kan også læse mere om os på www.vejlefjord.dk

Der vil være skiftende mødetider både på hverdage, aften og i weekends. Der vil ligeledes være skiftende antal timer pr. gang.