Coronavirus -
sådan forholder vi os

Læs mere

Vejlefjord Rehabilitering sengeafsnit søger sygepleje studerende eller medicinstuderende til afløser team, med mulighed for fast weekend rul


På Vejlefjord Rehabilitering får du mulighed for at være med til at forme og udvikle hverdagen med fokus på at skabe gode patientforløb på et højt fagligt niveau.

Vejlefjord Rehabilitering søger studerende der har lyst til at arbejde inden for et speciale der konstant er i udvikling.

Om os:

Vejlefjord Rehabilitering er et højt specialiseret rehabiliteringstilbud til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade eller efter operation eller langtidssygdom ønsker en målrettet træning i optimale og trygge rammer.

Vores mission er at hjælpe mennesker, der har oplevet funktionsnedsættelse af fysisk, emotionel, kognitiv eller social art til at blive maksimalt selvhjulpne og uafhængige. Er dette ikke muligt arbejder vi sammen om at skabe rammerne for det bedst mulige liv. Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt inden for især neurorehabilitering, men også inden for den brede almene rehabilitering.

Vejlefjord Rehabilitering består bl.a. af et sengeafsnit med 33 pladser + 5 bufferpladser.

Der er fantastiske træningsfaciliteter både i træningslokaler og i den smukke natur omkring Vejlefjord Rehabilitering.

Der er et tværfagligt team omkring patienten: sygeplejersker, SSH, SSA, læge, fysioterapeuter, ergoterapeuter, logopæder, pædagoger og neuropsykologer, som sammen er med til at skabe de bedst mulige rammer for rehabiliteringen for den enkelte patient.

Om dig :

Vi søger studerende; der har interesse for at arbejde med rehabilitering til patienter med erhvervede hjerneskade.

Du kan arbejde selvstændigt og er dit ansvar bevidst og samtidig er åben og fleksibel i samarbejdsrelationer.

Vi kan tilbyde dig:

  • God oplæring hvor du er med i intro vagter
  • Et spændende og udfordrende job hvor du sammen med en Sygeplejerske, SSH/SSA har ansvaret for vores patienter på sengeafsnittet.
  • En arbejdsplads, hvor der hele tiden sker nye tiltag med henblik på at skabe de bedst mulige forhold for vores patienter.
  • Danmarks smukkeste arbejdsplads med fantastiske rammer.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse snarest.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Mere information om stillingen kan fås hos afdelingssygeplejerske Pia Juhl 41280460

Du kan også læse mere om os på www.vejlefjord.dk

Send din ansøgning og CV til hr@vejlefjord.dk

Der afholdes løbende samtaler