Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Vikarer til ergo- og fysioterapien søges til Vejlefjord Rehabilitering


Vejlefjord Rehabilitering søger ergo- og fysioterapeuter med en stærk faglighed, som kan hjælpe vores faste trup. Vi er interesserede i vikarer, der er fleksible og kan arbejde nogle enkelte dage i ugen og fuld tid i perioder. Lige nu står vi foran at skulle have sommerferievikarer, så har ledige vikariater fra 1.5.- 30.8 og 1.6. til 30.8.

Om os

Vejlefjord Rehabilitering er et højt specialiseret rehabiliteringstilbud til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade, operation eller langtidssygdom ønsker målrettet træning i optimale og trygge rammer.

Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt, og målet er at give hver enkelt patient støtte til en selvstændig udvikling. Den enkelte patient trænes i at tage ansvar for egen behandling og træning.

Vi har unikke rammer med adgang til terapibassin, træningskøkken og værksteder, nye træningsmaskiner samt lokaler til træning individuelt og i grupper. Desuden er der rig mulighed for træning ude i naturskønt område, blandt andet i vores terapihave.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor fagligheden er i højsædet, og hvor hver enkelt medarbejder bidrager til at styrke den faglige udvikling.

Hvem er vi?

På Vejlefjord er vi en blandet gruppe af neuropsykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, pædagoger, SSA og SSH’er samt logopæder, som samarbejder tværfagligt. Den vigtigst opgave for de tværfaglige teams er at medvirke til effektive, sammenhængende og veltilrettelagte patientforløb. Vi samarbejder fast med læge/neurolog/psykiater og diætist.

Om dig

Du har autorisation som ergo – eller fysioterapeut.

Det er vigtigt for os, at du har erfaring med træning og rehabilitering – og gerne interesse inden for det neurologiske og ortopædkirurgiske område.

Som person har du gennemslagskraft, kan bevare overblikket og har gode kommunikations- og formidlingsevner. Du er opsøgende, hjælpsom og motiverende for både patienter og kollegaer.

Du er nysgerrig på dit fag og har lyst til at udvikle dig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Du kan få mere information om stillingen hos ledende terapeut Marlene Sønderborg Jørgensen, tlf. 30739462, mail: mjor@vejlefjord.dk Du kan også læse mere om os på www.vejlefjord.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning til hr@vejlefjord.dk. Vi ansætter løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.