Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Vikarer til køkkenopgaver søges til Vejlefjord Rehabilitering


Vejlefjord Rehabilitering søger medhjælpere til serveringsopgaver hos vores patienter og hjælp i køkkenet. Vi er interesserede i vikarer, der er fleksible og kan arbejde nogle enkelte dage i ugen og fuld tid i perioder. Der er både dagtimer, aftentimer og weekendarbejde. Lige nu står vi foran at skulle have sommerferievikarer, så har ledige vikariater fra 1. juni til sidst i august.

Om os

Vejlefjord Rehabilitering er et højt specialiseret rehabiliteringstilbud til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade, operation eller langtidssygdom ønsker målrettet træning i optimale og trygge rammer.

På Vejlefjord Rehabilitering er forebyggelse og sundhedsfremme en del af hverdagen for såvel patienter som medarbejdere, og maden spiller en naturlig rolle heri.

Vi har en madprofil, som sikrer løbende fokus på:

  • det økologiske og det grønne
  • det gode fedt
  • ugentlig fiskedag
  • at reducere indtag af sukker
  • friske og gode råvarer og mad lavet fra bunden
  • at mindske

Maden laves med hjertet af vores kokke; den tilberedes fra bunden, og der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet. Der er morgenmadsbuffet, frokostbuffet, samt frugt og sunde snacks til formiddag/eftermiddagen.

Om dig

Du er imødekommende, serviceminded og glad for at arbejde med mennesker.

Du kan få mere information om stillingen hos køkkenleder Birgit Jensen på tlf. 25733738

Du kan også læse mere om os på www.vejlefjord.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning til hr@vejlefjord.dk. Vi ansætter løbende. Ansøgning senest 1. juli.

Vi ser frem til at høre fra dig.