Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Faciliteter


Da rammerne omkring Vejlefjord Rehabilitering er unikke, foregår træningen ofte ude i de naturskønne omgivelser. Parkens 20 km anlagte kurveje, fjorden, badebroen og den omkringliggende skov har en stor rolle i rehabiliteringen. Mountainbikes og specialcykler er ofte i brug. Omgivelserne er med til at bringe livskvalitet ind i træningen og har stor betydning for hvert enkelt forløb. Friluftstræningsplads, drivhus, sansehave, bålplads, petanquebane og shelter er nogle af de mange muligheder, der findes på Vejlefjord.

Der er træningsfaciliteter, som understøtter alle former for rehabilitering, til rådighed. Herunder en fuldt udstyret træningssal til individuel træning, træningssal til holdtræning, træningskøkkener m.m.

Derudover råder Vejlefjord Rehabilitering også over et indendørs varmtvands bassin med mulighed for at regulere bassindybden, et Alter G-løbebånd hvor patienten træner i vægtløs tilstand samt en Litegait, som bruges i træningsøjemed til patienter med svære funktionsnedsættelser. Som de første og eneste i Danmark har Vejlefjord Rehabilitering anskaffet sig en C-mill. Dette er et virtuelt gangbånd og kan også beskrives som et ganglaboratorium. Ved at bruge C-mill som en del af vores rehabiliteringstilbud, kan vi træne gangfunktion og arbejde med faldforebyggelse på helt nye måder. Vejlefjord Rehabilitering er også veludstyret med compex elterapiapparater og andre træningsmæssige fornødenheder.

Patienter bor på eget værelse med bad og toilet. Der er også enkelte særligt indrettede værelser med delebadeværelse. Til hvert værelse er der endvidere en balkon, hvor man kan nyde de smukke omgivelser. I tilknytning til værelserne er der spise og opholdsfaciliteter, hvor patienter mødes, udveksler erfaringer og hygger sig med hinanden. Faciliteterne er naturligvis alle handicapvenlige. Kosten på Vejlefjord er specielt tilrettelagt i forhold til patienternes træning, ligesom maden overvejende er økologisk (Sølv-mærket i Økologi). Der er mulighed for specialkost.