Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Madprofil


Vejlefjord Rehabilitering har en madprofil, som sikrer løbende fokus på:

  • det økologiske og det grønne
  • det gode fedt
  • ugentlig fiskedag
  • at reducere indtag af sukker
  • friske og gode råvarer og mad lavet fra bunden
  • at mindske madspild

Maden laves med hjertet af vores kokke, og al mad tilberedes fra bunden, og der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet. Vi har Det økologiske spisemærke i sølv, som betyder, at maden, der serveres for patienterne, er lavet af 60-90% økologiske varer.

Inden for den første uge, får du over en snak med en af vores kokke omkring madoplevelsen og tanker bag kosten på Vejlefjord.

For at gøre rehabiliteringsforløbet så udbyttegivende som muligt, er det vigtigt at sætte fokus på maden som fundamental byggesten. Samtidig er det vigtigt, at det sker i en hyggelig atmosfære, hvor det gode humør kommer til udtryk gennem nydelse og fornyet livsglæde.

Vores kokke er eksperter inden for tilberedning af mad til rehabiliteringsforløb. Vores kokke gør maden nutidig, så der både er respekt for tradition og trend og baseret på den seneste viden.

Vores kokke præsenterer dagligt maden for vores patienter.

Vi tager naturligvis hensyn til forskellige diæter og behov som eksempelvis diabetes, allergier og vægtregulering.

Hjernerigtige snacks – download opskrifter

 

Salater – Download opskrifter

 

Sunde kager – download opskrifter

 

Sunde drikke – download opskrifter

Diætistens rolle i et rehabiliteringsforløb