Madprofil
Vejlefjord Rehabilitering har en madprofil, som sikrer løbende fokus på:
- det økologiske og det grønne
- det gode fedt
- ugentlig fiskedag
- at reducere indtag af sukker
- friske og gode råvarer og mad lavet fra bunden
- at mindske madspild
Maden laves med hjertet af vores kok og ernæringsassistenter, og al mad tilberedes fra bunden, og der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet. Vi har Det økologiske spisemærke i sølv, som betyder, at maden, der serveres for patienterne, er lavet af 60-90% økologiske varer.
Inden for den første uge, får du over en snak med vores kok eller en af vore ernæringsassistenter omkring madoplevelsen og tanker bag kosten på Vejlefjord.
For at gøre rehabiliteringsforløbet så udbyttegivende som muligt, er det vigtigt at sætte fokus på maden som fundamental byggesten. Samtidig er det vigtigt, at det sker i en hyggelig atmosfære, hvor det gode humør kommer til udtryk gennem nydelse og fornyet livsglæde.
Vores kok og ernæringsassistenter er eksperter inden for tilberedning af mad til rehabiliteringsforløb. Maden nutidig, med respekt for tradition og trend og baseret på den seneste viden.
Vores kok og ernæringsassistenter præsenterer dagligt maden for vores patienter.
Vi tager naturligvis hensyn til forskellige diæter og behov som eksempelvis diabetes, allergier og vægtregulering.
Hjernerigtige snacks – download opskrifter
Sunde kager – download opskrifter
