PFA Omsorg – Pusterum (Individuelt ophold)

Opholdet henvender sig til dig eller en af dine nærmeste, som trænger til en pause fra de daglige gøremål.

Typisk vil det være ægtepar, hvor den ene part har svært ved at klare sig og hvor den anden løfter ansvaret og tager sig af sin partner i dagligdagen.

Med dette ophold er der mulighed for at give et pusterum både til den ægtefælle der i det daglige har brug for lidt hjælp og nærvær men også til den raske ægtefælle, som eksempelvis er bortrejst fra hjemmet eller holder ferie.

Under trygge rammer med et sundhedspersonale der har en bred erfaring, tager opholdet udgangspunkt i den enkeltes behov og ressourcer.

 Krav til produktet
Varighed 2 – 7 dage
Indhold Enkeltværelse med eget bad og toilet, fuld forplejning, adgang til træningsfaciliteter, mulighed for at kontakte sygeplejefagligt personale døgnet rundt
Pris pr. døgn min. 3.125 kr.
Tilkøb Fysioterapi, sociale aktiviteter, diætist, varmtvandsbassin, personlig træningsplan, let individuel sygepleje f.eks. hjælp til dosering/indtag af piller.

 

PFA Omsorg – Pleje (Individuelt/fælles ophold)

Opholdet henvender sig til dig eller nogle af dine nærmeste, som trænger til en pause fra de daglige gøremål.

Typisk vil det være ægtepar, hvor den ene part har nedsat funktionsevne eller befinder sig i et langvarigt sygdomsforløb som gør hverdagen krævende for begge og det at rejse på ferie er uoverkommeligt.

Med dette ophold er der mulighed for at række ud over det et almindeligt kurophold eller ferie vil kunne tilbyde.
PFA Pleje er tænkt som et fælles ophold, hvor den raske ægtefælle kan benytte sig af de mange faciliteter enten på stedet eller i nærheden samtidig med at den anden ægtefælle bliver plejet, trænet og er under professionel opsyn. Med dette ophold hjælper vi jer hver især med at genfinde jeres energi og livskvalitet.

PFA Pleje er som udgangspunkt henvendt til personer med behov for mere pleje end personer der vælger PFA pusterum.

 Krav til produktet
Varighed 2 – 7 dage
Indhold Værelse med opredning, eget bad og toilet, fuld forplejning, adgang til træningsfaciliteter, mulighed for at kontakte sygeplejefagligt personale døgnet rundt. 1 time behandlertid om dagen.
Pris pr døgn pr. person min. 3.382 kr.
Tilkøb Fysioterapi, varmtvandsbassin, sociale aktiviteter, diætist, hjælp til personlig pleje, behov for hjælp til og fra kørestol. Personlig træningsplan

 

PFA Omsorg – Fremgang (Individuelt ophold)

Opholdet henvender sig til dig, som trænger til et generelt boost.

Måske du eller en af dine nærmeste er blevet udskrevet for hurtigt fra hospitalet og føler sig ikke sikker og tryg nok til at vende tilbage til hjemmet.

PFA Fremgang kan også fungere som et genoptræningsophold, som har til formål at give dig et boost i din genoptræning med fokus på kost, personlig træning, omsorg og sygepleje. Med et individuelt tilrettelagt forløb tages der udgangspunkt i dine behov og ressourcer.

Formålet er at genvinde dit tidligere funktionsniveau eller opnår højest mulig funktionsevne og derfor leveres intens pleje, hjælp og træning af et sundhedspersonale med bred erfaring inden for kirurgiske og medicinske specialer.

PFA Fremgang er som udgangspunkt henvendt til personer med behov for væsentligt mere pleje end personer, der vælger PFA pleje.

 Krav til produktet
Varighed 7 eller 14 dage
Indhold Enkeltværelse med eget bad og toilet, fuld forplejning, adgang til træningsfaciliteter, varmtvandsbassin, mulighed for at kontakte sygeplejefagligt personale døgnet rundt. 2 timers behandlertid i hverdage og 1 time i weekenden.
Pris pr. døgn min. 4.134 kr
Tilkøb Fysioterapi, sociale aktiviteter, ekstra særligt tilpasset sygepleje (f.eks. hjælp til komfortstol og lift)