Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Job på Vejlefjord Rehabilitering og Ny Fjordbo


Vejlefjord Rehabilitering og Ny Fjordbo er dynamiske arbejdspladser med mange spændende karrieremuligheder. Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, da vi altid er interesserede i at høre fra potentielle medarbejdere, der ønsker at være en del af Vejlefjord Rehabilitering eller Ny Fjordbo.

Beskriv den type job du søger. Du bør altid være specifik og direkte, også selv om ansøgningen er uopfordret.

Fortæl os, hvorfor du er interesseret, og hvorfor du er kvalificeret til et job af den pågældende type. Giv os en kort beskrivelse af dine faglige kompetencer og kvalifikationer. Vi vil også sætte stor pris på nogle få ord om din personlige baggrund og dine interesser.

Send en uopfordret ansøgning til:

uopfordretansogning@vejlefjord.dk

Se ledige stillinger her:

Fagligt stærke sygeplejersker som brænder for neurorehabilitering

Vejlefjord Rehabilitering søger sygeplejersker til faste stillinger på 30-37 timer ugentligt. Som sygeplejerske på Vejlefjord Rehabilitering får du mulighed for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi med respekt for hinandens monofaglige ståsted arbejder tæt og tværfagligt sammen i teams. Som sygeplejerske her får du således mulighed for at være med til at […]

Løn-konsulent til Vejlefjord Rehabilitering A/S

Vi søger en fagligt stærk løn-konsulent med solid erfaring i hele lønprocessen fra dannelse af løngrundlag, til lønudbetaling, afstemninger m.v. ud fra en række forskellige overenskomster. Med reference til koncernøkonomichefen og i tæt samarbejde med økonomi og HR har løn-konsulenten til opgave at sikre korrekt lønkørsel for ca. 190 medarbejdere i 3 selskaber på Vejlefjord. […]