Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Job på Vejlefjord Rehabilitering og Ny Fjordbo


Vejlefjord Rehabilitering og Ny Fjordbo er dynamiske arbejdspladser med mange spændende karrieremuligheder. Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, da vi altid er interesserede i at høre fra potentielle medarbejdere, der ønsker at være en del af Vejlefjord Rehabilitering eller Ny Fjordbo.

Beskriv den type job du søger. Du bør altid være specifik og direkte, også selv om ansøgningen er uopfordret.

Fortæl os, hvorfor du er interesseret, og hvorfor du er kvalificeret til et job af den pågældende type. Giv os en kort beskrivelse af dine faglige kompetencer og kvalifikationer. Vi vil også sætte stor pris på nogle få ord om din personlige baggrund og dine interesser.

Send en uopfordret ansøgning til:

uopfordretansogning@vejlefjord.dk

Se ledige stillinger her:

Erfaren sygeplejerske med hjertet på rette sted

Vejlefjord Rehabilitering sengeafsnit søger sygeplejersker til faste stillinger på 30-37 timer ugentligt. Har du lyst til og interesse for at arbejde inden for neurorehabilitering, så er denne stilling måske noget for dig? Neurorehabilitering er et speciale, der er i konstant udvikling. Vores arbejdsplads er præget af øget kompleksitet i plejen og behandlingen af vores patienter, […]

Vikarer til ergo- og fysioterapien søges til Vejlefjord Rehabilitering

Vejlefjord Rehabilitering søger ergo- og fysioterapeuter med en stærk faglighed, som kan hjælpe vores faste trup. Vi er interesserede i vikarer, der er fleksible og kan arbejde nogle enkelte dage i ugen og fuld tid i perioder. Om os Vejlefjord Rehabilitering er et højt specialiseret rehabiliteringstilbud til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade, operation eller […]