Har du brug for hjælp?

 Du kan ringe til sekretariatet på 7682 3333 i dagtimerne.

Uden for almindelig telefontid kan du skrive til os på
sekretariatet@vejlefjord.dk

Braincamp


For unge med erhvervet hjerneskade

Kom og vær med, når Hjerneskadeforeningen og Vejlefjord Rehabilitering – Ny Fjordbo, inviterer unge med erhvervet hjerneskade til et par sjove og aktive temadage, hvor både fysiske muskler, hjernemuskler og lattermuskler bliver rørt. Blandt andet skal vi sammen tænke store tanker om, hvilke aktiviteter som skal laves for unge i løbet af året, herunder dyrkes ideer til organisering, temaer og pitstop-møder landet rundt, så det bliver nemmere, sjovere og mest givende at mødes med ligesindede.

Du kan komme med på campen, hvis du er mellem 15 og 25 år og har en erhvervet hjerneskade. Aktiviteterne er tilrettelagt, så alle kan være med, og vi overnatter i enkeltværelser på Hotel Vejlefjord.

Dato: Fra fredag den 24. til lørdag den 25. maj

Tidspunkt: start kl.11 fredag og slut kl.16 lørdag

Sted: Hotel Vejlefjord,

Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Pris: 500 kr. pr. person inkl. forplejning og overnatning på Hotel Vejlefjord, ekstra overnatning fra torsdag til fredag kan tilkøbes for 400 kr.

Tilmeldingsfrist: Fredag 3. maj

Deltagere: Unge mellem 15 og 25 år med en hjerneskade.Max 30 deltagere, så først tilmølle princippet.

 

Tilmeld dig her

 

Program

Fredag den 24. maj:

11. 00 -12.00: Ankomst og velkomst på Hotel Vejlefjord.

Der er mulighed for at blive hentet i minibusser ved Hovedbanegaarden i Vejle. Oplys i tilmelding, om du skal hentes i Vejle.

12.00-13.00: Frokost.

13.30-15.00: Forskellige aktiviteter ved Parasport Danmark.

Parasport Danmark er et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF). Parasport Danmark har ca. 400 medlemsklubber med tilsammen ca. 13.200 medlemmer. Deres klubber tilbyder aktiviteter inden for 33 idrætsgrene. De har udvalgt 3 disipliner, der skal dystes i. Alle kan være med.

16.30-18.00: QR kode aktivitet

Parken på Vejlefjord er fyldt med QR koder, der er to ruter man kan følge, den ene er historisk og den anden er med opgaver. QR er en forkortelse for Quick Response. Vi vil bruge eftermiddagen på at få frisk luft, løse opgaver og lære hinanden at kende.

18.00-21.00: Middag og hygge både inde og ude ved Fjordstuen. Vi griller og laver bål såfremt vejret tillader det.

Overnatning i enkeltværelser på Hotel Vejlefjord

Lørdag den 25. maj:

10.00-12.00: Skiftende workshops omkring det sociale menneske, elstimulation og nyeste teknologi

Psykomotorisk terapeut Maria Larsen vil holde et oplæg omkring det sociale menneske, og hvor vigtigt det er at forstå de sociale spilleregler. Parallet vil der være en session på Vejlefjord Rehabiliterings hånd- og armklinik, hvor vi prøver udstyr og strøm af og i træningslokalet hvor der vil være mulighed for at prøve kræfter med spændende ny teknologi. Så husk træningstøj.

12.30-13.30: Frokost.

14.00-16.00: Klatring i de store træer på Vejlefjord.

Der kommer et hold med klatrere der har specialudstyr så alle kan komme op i de store trætoppe på Vejlefjord. Vi tager også kogespil, stigegolf og andre hyggelige spil med ud i parken, så vi får en aktiv og hyggelig afslutning på Brain Camp 2019.

Det er anden gang, at Hjerneskadeforeningen og Vejlefjord Rehabilitering sammen holder denne unge camp. Det var en stor succes i 2018 så vi er meget glade for at vi igen kan byde velkommen til Brain Camp.

 

Download invitation