Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

NMES Avanceret kursus


Kurset er målrettet terapeuter, som arbejder med neurologiske patienter. Der bliver gået i dybden med fysiologi, indstillingsparametre, programvalg og træningsmetoder. Fokus vil ligge på behandling af over- og underekstremiteter og de typiske problemstillinger. Der gives referencer til relevant litteratur på området.

Det forudsættes, at man har deltaget i Basiskurset eller har erfaring med brug af Compex inkl. elektrodeplaceringer.

Undervisning:

Efter kurset vil deltagerne være i stand til at vælge det optimale program til den pågældende patient, dosere træningen hensigtsmæssigt og lave effektive øvelser, der kan give et hurtigt løft i funktionsniveauet.

Medbring korte bukser og undgå creme.

Varighed: 6 timer

Tidspunkt: 8. november 2021 kl.09.00-15.00

Pris: 1.550,- inkl. forplejning

Underviser: Fysioterapeut, Marie Bing

Tilmelding: Inden den 29. oktober, tilmelding er bindende

 

Tilmeld dig her

Vejlefjord Rehabilitering følger de til enhver tid gældende retningslinjer vedr. Covid-19, og har taget de nødvendige forbehold i forhold til antal deltagere, pladsforhold, hygiejne og forplejning.