Genoptræning og Rehabilitering i smukke omgivelser på Vejlefjord

Genoptræningen og Rehabiliteringen tilrettelægges altid med udgangspunkt i dit aktuelle funktionsniveau. Vi finder inspiration i dine interesser fra før skaden indtraf og inddrager dette i vores intervention for netop at skabe meningsfuldhed i træningen. Moderne redskaber baseret på den nyeste teknologi og den omkringliggende natur indgår så vidt muligt i rehabiliteringsforløbet.

Læs mere

Scalp akupunktur hjalp mod blodpropsrelateret hovedpine


Anette er en ung kvinde, som i sommeren 2011 blev ramt af en blodprop i hjernen som blandt andet gav en venstresidet hovedpine

Jeg var så heldig, at jeg fik bevilliget et ophold på Vejlefjord Rehabilitering, og det ophold startede i midten af januar 2012 og 8 uger frem.

Under opholdet var jeg fortsat plaget af den dumme hovedpine i venstre side. Den forringede min hverdag og jeg var dagligt mærket af den.

Jeg fik i forvejen akupunktur for væske i kroppen og smerter, men det med nåle i hovedbunden var ikke lige mig, da den i forvejen var øm. Men Charlotte Kronow hos Vejlefjord Rehabilitering fik mig heldigvis alligevel overtalt til at prøve, og det takker jeg hende for i dag.

Ugen før jeg skulle hjem, fik jeg tre behandlinger med skalp akupunktur, og det gjorde mig til et helt menneske igen.

Havde jeg kendt resultatet af den form for akupunktur, havde jeg ikke ventet så længe med at prøve det. Da den blodpropsrelaterede hovedpine forsvandt, kom smilet tilbage.

Smilet er der stadig, for den “dumme” hovedpine er ikke vendt tilbage. Skulle jeg være så uheldig, at den vender tilbage, er jeg ikke i tvivl om, hvilken behandling jeg vælger.

Hilsen Anette Hellwig Nielsen

 

Læs mere om scalp akupunktur